Lediga tjänster:

Account Manager Danmark

Grossisten Nordic AB är ett spännande och snabb växande e-handelsföretag som driver ledgrossisten.se och som behöver förstärka med en person som jobbar med kundsupport till Danmark med att svara på e-post, telefonsupport och orderpackning.

Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete självständigt. Du är bekväm i en organisation under ständig utveckling och du har en stark vilja att hela tiden utvecklas och förbättra. Du trivs med ett högt arbetstempo och har ett gott ordningssinne, noggrann och ansvarsfull. Du är driven och får saker gjorda. Kunskap i Svenska och Danska i tal och skrift krävs för tjänsten.

Vi erbjuder dig

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av bearbeta den Danska marknaden med också svara på e-post, telefonsupport orderplock och orderpackning. Vi växer snabbt så att jobba utanför ”comfort zone” skall inte kännas främmande, Då andra arbetsuppgifter också kommer att förekomma. Du behöver ha ett intresse av belysningsprodukter, för att långsiktet trivas.Det är även ett plus om du har erfarenhet inom e-handel och ett intresse och kunskap av belysningsprodukter.

Start: Enligt överenskommelse

Arbetsplats: Helsingborg/Väla södra

Omfattning: Heltid

Lön: Fast lön

Välkommen med att skicka in din ansökan idag.   jobb@ledgrossisten.se