Valonheittimet

LED-valonheittimet ovat erittäin voimakkaita valaisimia, joita voidaan käyttää valaisemaan suuria alueita. Valonheittimiä on monenlaisia, ja niitä käytetään moniin eri tarkoituksiin. Valonheittimen yleinen toiminnallisuus on laaja valokulma suurten alueiden kattamiseksi. LED-valonheittimiä löytyy eri muotoisina ja kokoisina, mikä sopii hyvin asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Valonheittimet ovat erittäin hyödyllisiä suurten stadionien ja puistojen valaistuksesta oman pihan valaisemiseen. Niitä käytetään pääasiassa ulkona, mutta niitä voidaan käyttää myös sisätiloissa, esimerkiksi autotallin tai varaston valaisemiseksi. Niitä käytetään usein turvallisuuden parantamiseen ja muun muassa mainosten, kuten mainostaulujen, valaisemiseen.

Mihin valonheittimiä käytetään?

Vähittäiskaupat: LED-valonheittimiä voidaan käyttää vähittäiskaupoissa. Kaupat saattavat tarvita kirkkaampia valoja, koska alue on suurempi ja he haluavat asiakkaiden näkevän tuotteet helposti. 

Varastot: LED-valot voivat olla hyödyllisiä myös varastojen valaistuksessa. Ne ovat hyödyllisiä yöllä, mutta myös päivällä, koska varastoissa on usein vähän valoa ulkopuolelta. 

Varastointi: Katetut tai sisätiloissa olevat säilytyspaikat voidaan valaista LED-valonheittimillä.

Valaisuteho