Aigostar

Aigostar on nuori, mutta kunnianhimoinen yritys, joka perustettiin vuonna 2009. Yritys keskittyy toimittamaan LED-tuotteita, energiatehokkaita lamppuja tietokonetarvikkeita ja kodin pienkoneita. Nopean ja jatkuvan kehityksen ansiosta Aigostar on tullut tunnetuksi nykyaikaisena ja kansainvälisenä yhtiönä valaistusmarkkinoilla. Kolme pääpilaria ovat tehokas jakelu, omat tuotemerkkituotteet ja hyvä tutkimus- sekä kehitystiimi. Toimimme tällä hetkellä useissa maissa, kuten Espanjassa, Portugalissa, Ranskassa, Italiassa sekä Itä-Euroopan ja Skandinavian markkinoilla. Suunnittelemme myös laajentumista lukuisille muille markkinoillr ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa.

Tuotteidemme poikkeuksellisen laadun ja monimuotoisuuden ansiosta meillä on ollut korkea asiakastyytyväisyys. Tämä on auttanut meitä tulemaan yhdeksi alamme markkinajohtajista. Yksi menestyksemme tärkeimmistä avaimista on ollut uskomme "haastamiseen ja luomiseen". Asiakaslähtöisyys ja omistautuminen uusien tuotteiden kehittämiseen on laajentanut liiketoiminta-aluettamme ja malliamme.

 Kolme Aigostarin perusarvoa

Laatu

- Meillä on erinomaiset resurssit korkealaatuisille tuotteille jokaisen tuotteen laadun takaamiseksi.

Palvelu

- Ammattitaitoinen tekninen tukitiimi, joka tarjoaa täyden palvelun ennen myyntiä ja myynnin jälkeen. Innovaatio

Innovaatio

 - Pyrimme innovatiivisiin ideoihin, uskallamme tutkia uusia alueita ja kehittää uusia tuotteita. Kilpailuedut AIGO-Adequate -varaston avulla - edistynyt järjestelmänhallinta - parempi hinta

• Verkkosivusto

http://www.aigostar.com

• Ala

Viihde-elektroniikka

Perustettu

2009